Chciałam Wam wszystkim życzyć wesołych, rodzinnych, szczęśliwych radosnych, smacznych, zdrowych, pozytywnych i przede wszystkim pełnych prezentów śwąt Bożego Narodzenia :) Życzę wam również cudownego Nowego Roku, udanej zabawy sylwestrowej. Niech się spełnią wasze najskrytsze marzenia i niech postanowienia, które sobie obierzecie za cel w nowym roku urzeczywistnią się:**
Życzy wam Wasza moderatorka Kyoki :*
A oto mały prezent od Waszej cudownej Grupy Trzymającej Władzę :D
(Włączcie koniecznie z dźwiękiem ^^ a jakby były problemy z otworzeniem włączcie najpierw www.elfyourself.com, żeby się załadowała, a potem adres pod którym kryje się niespodzianka... ogólnie raz może działać a raz nie ^^)
P.S. Piszę juz teraz, bo od jutra mogę mieć problem z dostaniem się na komputer ^^
Kyoki, cóż więcej można powiedzieć... W tych życzeniach jest wszystko:)
Dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego, co najlepsze podczas tych Świąt :-*
świetni są panowie w czapeczkach
:-*
edit:
haha, teraz mi się ściągneło - świetni tańczycie
_________________ kobieta utkana z niebezpiecznych myśli
Kyoki, marsowych Swiąt ;]
A Wam wszystkim po prostu życzę rodzinnego ciepła, prezentów od serca i bliskich, którzy zawsze z Wami będą bez względu na to kim jesteście. :-]
Kyoki ja tobie też wszystkiego najlepszego życze. Dużo prezentów pod choinke, Wesołych i radosnych świąt, I hucznego sylwka :) Nie umiem składać życzeń Po prostu wesołych świąt :)
Dziękuję Wam za tak wspaniałe życzenia ;* Ja również ^^ życzę rodzinnego ciepła i zrozumienie, bo to wg mnie najważniejsze. no i oczywiście Sylwestra pełnego lejącego się szampana i fajerwerków!! :)
A więc, życzę wam wszystkim wszystkiego dobrego, kupy pieniędzy, udanego zlotu, 100 koncertów Rammstein w Polsce, spełnienia marzeń, aby uśmiech nigdy nie zniknął z waszych twarzy i w ogóle wszystkiego co można życzyć! No i oczywiście udanego Sylwestra w gronie znajomych
To jeszcze ja :)
Życzę Wam zdrowych, radosnych świąt, dużo sił, wiary w siebie, szczęścia, przede wszystkim, sukcesów zawodowych, prywatnych, aktywności na forum, 2kg szynki, do nieba choinki i wiele, wiele innych ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum