Czas na mnie: życzę "niespokojnych" świąt i sylwestra - idźcie i bawcie się ile wlezie. I życzę wam abyście pod choinką znaleźli albo indeksy z samymi piątkami albo takowe oceny na koniec semestru
_________________ Haikus are easy,
But sometimes they don't make sense,
Refrigerator.
Życzę Wam tego co bliskie sercu jest. By nikogo z bliskich przy stole nie brakło. By zdrowie było zarówno w ciele jak i w umyśle. By portfele nie były się w stanie zapiąć się od namiaru papierków. Wielu kartek świątecznych oraz licznych prezentów, które będą Wam przypominać te nadchodzące, urocze święta.
Na samym końcu można dodać by choć w tym roku spadł śnieg na Wasze święta.
Jak wiecie ja obchodzę święta 7-9 stycznia i nie mogę się ich już doczekać...
_________________ Słuchać by żyć...
Mamo, mamo dostałem 6! I co z tego? I tak masz taka :D
Wszystkiego najlepszego z okazji, stąpających wielkimi krokami Świąt Bożego Narodzenia, smacznej Wigilii, oraz wszystkiego najlepszego i pomyślności w Nowym Roku.
To ja Wam życzę ciepłych i przepełnionych radością Świąt spędzonych z tymi których kochacie. Aby Ci którzy są daleko mogli być teraz z Wami. A na 2008 rok samych sukcesów i wszystkiego co w życiu najpiękniejsze =*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum