kto powiedział, że kiedys nie kupie? teraz mam na głowie studia, kredyt mieszkaniowy, raty za laptopa, fundusz inwestycyjny i inne pierdoły, nie czuje sie na silach wywalic 300 zeta na płytke. Ale moze za rok, dwa...
No cóż, gdyby nie allegro, to musiałbym wyłożyć te 320 zł. A tak to za 270 zł nowiutki Volkerball Earbook cieszy moje oczy i uszy Wcześniej miałem ściągnięty koncert z Nimes, ale uznałem, że najmiłościwiej nam panującego Rammstein'a okradać wręcz NIE WOLNO !!!
_________________ Nichts ist fur dich
nichts war fur dich
nichts bleibt fur dich
fur immer
Ja wiem, proponuję wirtualne wkroczenie do pierwszego lepszego sklepu internetowego w którym znajduję się dział z muzyką i zamówienie albumu Volkerball, na płycie DVD która jest dołączona do wersji special edition znajduje się 24 min. materiał noszący nazwę Making of the album "Riese, Riese" jak mniemam o to Ci chodziło.
Ja w sumie trochę żałuję, bo kupiłem na allegro (notabene po bardzo okazyjnej cenie - czyżby kradzione? ) V: SE a gdy teraz zobaczyłem jak wygląda LE to..... sami rozumiecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum