a ja się zakochałam w tej piosence ;] nie wiem co w niej takiego urzekającego, ale mi się strasznie podoba ;]
Ja wiem! ta puta!
Ja mam Rosenrota własnei w tym niezwyklym opakowaniu i mysle ze jest praktyczniejsze...bo nie ma szans ze ci sie pudelko zepsuje podczas upadku(moje Reise,Reise)czy bedzie jakas rysa(moje herzeleid)....ta mi sie chyba szybko nie popsuje.
a może ;] ja tam mam najzwyklejsze opakowanie i jak na razie dbam o nie i chronię przez opadami atmosferycznymi, upadkami i tego typu czynnikami zewnętrznymi, które mogą je zepsuć :P
tak tak :P te quiero puta :)
ale ja i tak najbardziej kocham "wo bist du" i "Feuer und Wasser" ....
weiss ich nicht warum...
Sie sind einfach so REIZVOLL
"Wo bist du" to był pierwszy utwór z Rosenrot, który słyszałam i za to go kocham ;) Któregoś wieczoru, chyba jeszcze przed wydaniem Rosenrot, słyszałam go na Trójce i akurat miałam włożoną kasetę i nagrałam fragment
A ja akurat Wo bist du usłyszałam dopiero jak kupiłam płytkę
ale kocham ten utwór za wszystko - tekst, styl i pozorny spokój... a Rammsteina kocham za różnorodność - każda płytka jest inna i na swój sposób piękna i wyjątkowa...
i nie obchodzi mnie co w deutschlandzie lubią, a czego nie
ważne że mi się podoba... innym nie musi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum