na temat plyty richarda emigrate powiem tylko tyle ze jest pelna gitarowych brzmien,mozna zauwazyc rowniez ze muzyka jest powiazana z brzmieniem rammsteina.utwory sa rytmiczne i szybko wpadaja w ucho nie da sie powiedziec ze plyta sie nie udala a wrecz przeciwnie richard ma wielki talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emigrate jest wspaniala plyta
[ Dodano: 2007-12-29, 18:46 ]
apocaliptyca tworzy zgrana grupe z rammstein i mi sie tez pidoba wykonanie piosenki seemann
A co to ma wspólnego z tematem? Patrz gdzie zamieszczasz posty.
Dla mnie rewelacja!!!musze przyznac ze gdybym nie wiedzial ze to nie gra ekipa z R+ to bylbym swiecie przekonany ze ze to wlasnie oni stworzyli to dzielo.jednakze nie podoba mi sie to ze chlopaki zaczynaja chodzic wlasnymi sciezkami.zeby to sie zle nie skonczylo.niejedna grupa przez takie wypady solowe sie rozpadla.trzymam kciuki ze tym razem nic takiego miejsca nie bedzie mialo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum