Wysłany: 2007-08-28, 08:54 Powracamy po krótkiej przerwie!
Jak niektórzy zauważyli, przez ostatnie kilkanaście godzin byliśmy niedostępni. Powodem tej sytuacji była przeprowadzka na nowy serwer.
Wszystko miało odbyć się w przeciągu godziny jednak jak to zwykle bywa, wsytąpiły nieprzewidziane problemy z bazą danych.
Ale jak widać wszystko już działa, zachęcamy do postowania :)
Nareszcie dobrze że wczoraj wyszedłem, szkoda tylko że jak wróciłem po paru piwach to nie miałem gdzie pisać Haku na przyszłość zostawiaj jakąś wiadomość wcześniej żebym mógł się psychicznie przygotować
To nie trwało kilkanaście minut zresztą zrobiłeś to z zaskoczenia
jak pisałem w pierwszym poście to miało trwać kilkanaście minut - pliki forum juz były na nowym serwerze, wystarczyło przerzucić bazę danych, co niestety sprawiło mi trochę trudności (musiałem każdą tabelę zgrywać i wgrywać osobno, a później męczyć się z konwersją znaków). No a, że z zaskoczenia - życie pełne jest niespodzianek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum