1. Ohne dich
2. Ohne dich (Remix Mina Harker)
3. Ohne dich (Remix Svena Helberga)
4. Ohne dich (Schiller Remix)
5. Ohne dich (Remix Under Beyena)
6. Ohne dich - Beta version
Mój faworyt wśród singli... Nie pamiętam w tej chwili który remix jak brzmi, ale kiedyś ubóstwiałam ten z organkami... Uwielbiam numer 6. Jest to wersja najbardziej zbliżona do oryginału, a właściwie różni się od niej tylko kilkoma szczegółami. Nie potrafię tego opisać słowami - to trzeba poczuć :)
Ja uwielbiam Ohne Dich ponieważ gdy tej piosenki słucham przypominam sobie moją zmarłą mame. Umarła cztery lata temu, a ja wciąż o niej zapomnieć nie mogę. I właśnie tą piosenke poświęciłam dla mojej mamy...! I może właśnie dlatego Rammstein to moje życie!!! Bo te ich teksty potrafią do mnie przemówić. Oprócz Ohne Dich przemawia do mie piosenka Wo bist do (nie tyle piosenka co tytuł). No ale dość tych sentymentalnych historii bo to przecież o singlach miało być...!
[ Dodano: 2007-12-08, 18:20 ]
Aha i nie komętować tej wypowiedzi bo nie chce pisać o moim życiu( napisałam o mamie bo chciałam podkreślić jak ważna dla mnie ta piosenka jest, a nie po to żeby ktoś komętował moja sytuacje rodzinną ). Kończe już tego temata bo się DeLarge obrazi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum