- Paul zaznacza, że każdy ich album jest w jakiś sposób inny od pozostałych. Nadchodzący również ma hołdować tej zasadzie
- wg Paula to, co dane nam będzie w przyszłości usłyszeć ma być połączeniem muzycznych preferencji poszczególnych członków zespołu (m.in. klasyczne brzmienia rockowe, szczypta gotyku, metal, czy też coś zupełnie...dziwnego)
- nowy album ma być bardziej „kanciasty, ostrzejszy i stanowić mocniejsze uderzenie”
- 30 pomysłów na piosenki, o których mowa była wcześniej miało osiągnąć status „demówek” pod koniec stycznia. Jakieś 20 zostanie odrzuconych, ażeby mogli popracować nad finałową 11stką
- do studia zespół miałby udać się wiosną (marzec?), a album miałby wyjść pod koniec tego roku
Wywiad jest dostępny online, zarówno w formie dźwiękowej jak i pisanej.
Wywiad przetłumaczony przez Dorisseefrau przeczytać można tutaj.
O tych projektach gadają od dawna. :P
Hmm.... Czyli płyta pod koniec roku, w takim razie koncert może być już za rok. ;) Trza zacząć odkładać na bilet.
Co do wywiadu - zobaczę co da się zrobić, ale nic nie obiecuję. xD
na osobę które ów wywiad przełoży na nasz rodzimy język i wrzuci do artykułów, czeka nagroda
a jest nią renta księżniczki i pół PGRu ^^
Niech pracują spokojnie i dopieszczają :)
Liczmy, że album ukaże się za około rok... to może "już" za półtora odbędzie się koncert? :D
To wtedy powiedzmy jak byłby maj mogliby zrobić na otwartej przestrzeni, np. na śląskim, łoo ale by tłumy były ^^, dobra, rozmarzyłem się
Bardzo mnie cieszą nowe wieści o albumie, to wiadomo... ale chyba bardziej czekam na koncert w Polsce niż na płytę... Niestety nauczona doświadczeniem nie wierzę w wydanie płyty pod koniec roku ^^ Więc na koncert jeszcze dłużej poczekam ^^
Mam pytanie. Tworzę stronę o Rammstein. Czy mogę skorzystać z Twojego tłumaczenia tzn. mam na myśli to, że będzie ono linkiem do informacji o wywiadzie, jaki udzielił Paul.
A tak w ogóle ta informacja pojawiła się na oficjalnej stronie 9 stycznia, a wywiadu udzielił 11.01.
Już się nie mogę doczekać xD Ale lepiej niech się nie spieszą aż tak bardzo...co by chała nie wyszła (chociaż w ich wykonaniu wszystko jest boskie )
_________________ I need the Hühnchen I say Guten Tach then I look freundlich and lege it flach I wish me so urgent that ich sie knalle the Hühner der Erde I want them alle. Hühner sind mein Fachbereich! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum