Wysłany: 2007-08-01, 18:56 Emigrate - premiera pierwszego klipu
Jutro, 2 sierpnia, o godzinie 23:05 na kanale MTV w programie Brand-New będzie miała miejsce premiera pierwszego wideoklipu promującego album Emigrate.
Utwór ten to My World.
Aaaaale fajnie :D Ciekawa jestem co też Rysiek wymyślił :D
Tylko ten... Nie mam niemieckiego MTV :(
A wiecie, że ten utwór ma też promować kolejną część Resident Evil? :>
Szkoda, że dalej nie siedze w Niemczech, bo bym sobie ten teledysk pierwsza obejrzała xD
_________________ I need the Hühnchen I say Guten Tach then I look freundlich and lege it flach I wish me so urgent that ich sie knalle the Hühner der Erde I want them alle. Hühner sind mein Fachbereich! xD
a ja mam niemieckie MTV :P
ale nie wiem czy będę w domu... ale w sumie tam gdzie będę też będzie... tylko ja coś kiepską pamięć ostatnio mam i nie wiem czy nie zapomnę :/
Szczerze? Myślałam, że będzie lepiej! xD Chociaż jest jeden plus. Na początku jasny strój Rycha mi się z trasą 'Mutter' skojarzył. Tylko po cholerę mu ten płaszcz? xD I ta cholerna obroża!!! *idzie zabrać Zvenowi obrożę* Poza tym man Kruspe rusza tymi ustami, jakby u logopedy był, a nie 'śpiewał'. albo jakby kilo botoksu do zmarszczek wlali xD Patrzy tak, jakby nie wiedział gdzie jest kamera :P To wychozi tak: gdyby nie ujęcia pana Kruspe ruszającego ustami, byłoby ok (przykra prawda). Tam za Rychem, gra kobieta na gitarze, czy ja zwidy mam? Ta... Mila Jovovich? o_O
I ten, jak oglądam ten teledysk, to mi starego składu brakuje x( (Rammstein oczywiście).
Też mi się wydaje że to tamto co stoi za nim jest kobietą ;) A Rychu wygląda hmm dziwnie według mnie. Piosenka mi się podoba, ale teledysk jest średni.
Jak dla mnie teledysk i sama piosenka reprezentują podobnie niski poziom... Teledysk ciągnie się i ciągnie i końca nie ma i nie dzieje się nic :/ Powinien wziąć przykład z Rammstein :P
Kiepski.... taki...mało przejżysty.... wszystko się dzieje na raz, nie wiadomo na czym sie skupić. Nie ma jakiejś specjalniej "fabuły" jak to np. w rammstein. Jakby chcieli tam jak najwięcej naraz wcisnąć. Zaczęłam go oglądac i po 44 sek. mi sie znudził... ale się zmusiłam i obejrzałam do końca....
_________________ I need the Hühnchen I say Guten Tach then I look freundlich and lege it flach I wish me so urgent that ich sie knalle the Hühner der Erde I want them alle. Hühner sind mein Fachbereich! xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum