tak... ten teledysk jest do kitu... Rammstein i Feuer Frei w sumie też nie są zbyt ciekawe... tak to już jednak bywa z teledyskami tworzonymi z filmów.
Okej, ale feuer frei ma pewien łąd i skład. Może przechodzić jeden obraz w drugi, momentami byc nałożony na siebie. Ja w teledysku Rycha w sumie nic nie widziałam bo wszystko jest naraz pokazane... Nie pokolei, jakies ucinki... trochę tego trochę tego....
Przynajmniej ja mam takie odczucie
_________________ I need the Hühnchen I say Guten Tach then I look freundlich and lege it flach I wish me so urgent that ich sie knalle the Hühner der Erde I want them alle. Hühner sind mein Fachbereich! xD
w sumie czegos w tym stylu sie spodziewalam...
oceniam go srednio-nic mnie w nim szczegolnie nie zaciekawilo,moze jedynie dziwne miny Rycha ,jakas polowa to malo znaczaca migawka(dobrze ze chociaz nie trzesawka-jeszcze bym kota dostala )moze P.Kruspe powinien poczekac az najdzie go wena,a nie liczyc jedynie na to ze ma juz wyrobione nazwisko
Troszkę chrzanisz, Alyien. W "Feuer Frei!" nie ma ani ładu, ani składu, nic nie jest po kolei, wszystko jest przemieszane, film z zespołem - groch z kapustą, mniej więcej tak jak w "My World".
Nie, żebym z takim zacięciem broniła Richarda, ale nie popadajmy w skrajności.
Wysłany: 2007-08-04, 09:24
Faktycznie co tu dużo mówić, jak dla mnie to teledysk rewelacyjny nie jest. Po chwili oglądania popada się w pewną "monotonię" Rychu sterczy na tym kwadraciaku czy co to jest, a zmienia się jedynie tło i ujęcia kamery. W tle jest tyle nawalone że nie wiadomo na czym oczy skupić. Ponadto piosenka też jest średniej jakości, ten zmodyfikowany głos.. eh .. tandeta. Dobrze że Richard przynajmniej wygląda w miarę, nie wliczając tego płaszcza, zresztą za dobrze mu się nie przyjrzałam bo oczopląsu można dostać. :shock:
Może nie jest najlepszym teledyskiem jaki w życiu widziałam ale nie przesadzajmy .. nie jest taki najgorszy, może nie ma jakiejś rozwiniętej fabuły, ale mnie się podobają ujęcia solówek ^^
Uroczyście stwierdzam, iż klip jest OK
PS. Ale dziwnie się czulam jak widziałam gdy on śpiewa, bo byłam przyzwyczajona, że częściej ma zamknięte usta na klipach ( hmm ... czy to zabrzmiało dwuznacznie ? :P )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum